Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 9 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Průmyslová pekárna Herold Brno
Soška, Jakub ; Štikar, Jaroslav (oponent) ; Nový, Alois (vedoucí práce) ; Donaťáková, Dagmar (vedoucí práce)
Cílem této práce je zhotovení projektové dokumentace, která se skládá z dokumentace pro stavební povolení v měřítku 1:100 a dokumentace pro provedení stavby v měřítku 1:50. Práce vychází z architektonické studie zpracované v předmětu AG35. Předmětem bakalářské práce je řešení novostavby průmyslové pekárny Herold v Brně v Horních Heršpicích na ulici K Terminálu. Součástí řešení je jak samotný průmyslový objekt, tak přilehlé okolí. Základní ideou bylo rozčlenění tří základních podélných hmot na menší části. Ty vytvářejí dojem stavby poskládané z jednotlivých bloků. Bloky jsou od sebe odděleny úzkou uličkou, která je v místě střechy zapuštěná do hmoty bloků. Celkový průmyslový vzhled pekárny je podpořen i použitím kazetového fasádního systému na čela bloků.
Velký dům pro malé město
Dosedlová, Martina ; Novák,, Petr (oponent) ; Vojtová, Lea (vedoucí práce)
Diplomová práce řeší revitalizaci areálu bývalého učiliště SOŠ a SOU nábytkářské v Rousínově u Vyškova. Areál je umístěn na rovinných pozemcích u ulice Tyršova, v katastrálním území Rousínov u Vyškova nedaleko Sušilova náměstí, centrálního a důležitého prostoru města. V areálu se nachází 6 stávajících budov. Některé budou odstraněné a nahrazené novostavbou, některé přestavěné pro jiný účel. Bude zachována budova základní školy a tělocvičny v nezměněné podobě. Budova bývalého dívčího internátu bude upravena pro potřeby ZŠ. Budova bývalého chlapeckého internátu bude upravena pro potřeby domu s pečovatelskou službou. Budova SOŠ a SOU bude odstraněna a nahrazena novostavbou hotelu, městské knihovny a minipivovaru. Budova jídelny bude odstraněna pouze v nadzemní části. Suterén zůstane zachovám jako skladovací prostory. Nově vzniklý prostor na terénu vytvoří menší náměstí mezi budovou základní školy, budovou volného času a domem s pečovatelskou službou. Budou odstraněny ploty kolem areálu a celý areál tak bude zpřístupněn veřejnosti a nabídne návštěvníkům příjemný prostor k pobytu.
Průmyslová pekárna Herold Brno
Soška, Jakub ; Štikar, Jaroslav (oponent) ; Nový, Alois (vedoucí práce) ; Donaťáková, Dagmar (vedoucí práce)
Cílem této práce je zhotovení projektové dokumentace, která se skládá z dokumentace pro stavební povolení v měřítku 1:100 a dokumentace pro provedení stavby v měřítku 1:50. Práce vychází z architektonické studie zpracované v předmětu AG35. Předmětem bakalářské práce je řešení novostavby průmyslové pekárny Herold v Brně v Horních Heršpicích na ulici K Terminálu. Součástí řešení je jak samotný průmyslový objekt, tak přilehlé okolí. Základní ideou bylo rozčlenění tří základních podélných hmot na menší části. Ty vytvářejí dojem stavby poskládané z jednotlivých bloků. Bloky jsou od sebe odděleny úzkou uličkou, která je v místě střechy zapuštěná do hmoty bloků. Celkový průmyslový vzhled pekárny je podpořen i použitím kazetového fasádního systému na čela bloků.
Velký dům pro malé město
Dosedlová, Martina ; Novák,, Petr (oponent) ; Vojtová, Lea (vedoucí práce)
Diplomová práce řeší revitalizaci areálu bývalého učiliště SOŠ a SOU nábytkářské v Rousínově u Vyškova. Areál je umístěn na rovinných pozemcích u ulice Tyršova, v katastrálním území Rousínov u Vyškova nedaleko Sušilova náměstí, centrálního a důležitého prostoru města. V areálu se nachází 6 stávajících budov. Některé budou odstraněné a nahrazené novostavbou, některé přestavěné pro jiný účel. Bude zachována budova základní školy a tělocvičny v nezměněné podobě. Budova bývalého dívčího internátu bude upravena pro potřeby ZŠ. Budova bývalého chlapeckého internátu bude upravena pro potřeby domu s pečovatelskou službou. Budova SOŠ a SOU bude odstraněna a nahrazena novostavbou hotelu, městské knihovny a minipivovaru. Budova jídelny bude odstraněna pouze v nadzemní části. Suterén zůstane zachovám jako skladovací prostory. Nově vzniklý prostor na terénu vytvoří menší náměstí mezi budovou základní školy, budovou volného času a domem s pečovatelskou službou. Budou odstraněny ploty kolem areálu a celý areál tak bude zpřístupněn veřejnosti a nabídne návštěvníkům příjemný prostor k pobytu.
Statistická analýza výsledků výroby a odbytu pekárny Josef BEDŘICH spol. s.r.o.
Klabanová, Kristýna ; Prášilová, Marie (vedoucí práce) ; Dvořák, Marek (oponent)
Bakalářská práce Statistická analýza výsledků výroby a odbytu pekárny Josef BEDŘICH spol. s. r. o. se zabývá analýzou výroby a odbytu za období 2005 až 2013. Teoretická část práce se zabývá základními pojmy spojené s podnikáním malých a středních firem, výrobou, odbytem a hospodařením podniku. Analytická část práce je zaměřená na výpočet a hodnocení výrobních a odbytových ukazatelů firmy Josef BEDŘICH spol. s. r. o., popisuje ukazatele produktivity, výroby, odbytu a finanční analýzy ve sledovaném období včetně analýzy tržeb. Součástí analýzy je zhodnocení výsledků dané firmy za sledované období a na základě těchto zjištění jsou v závěru formulovány výsledky práce a doporučení pro budoucí vývoj firmy na základě výsledků analytické části práce.
Podnikatelský plán
Zahrádková, Martina ; Krause, Josef (vedoucí práce) ; Štamfestová, Petra (oponent)
Práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pekárny, která se zaměřuje na žitné a kvasové výrobky, přičemž vyrábí i produkty klasické. Cílem práce je zhodnocení provozuschopnosti a životaschopnosti malé pekárny, která dodává pouze do pěti částí Prahy. V teoretické části budou popsány metody a postupy sestavení podnikatelského plánu, které budou použity v části praktické.
Finanční analýza společnosti Michelské pekárny, a.s.
Pham, Huyen Chau ; Slunčík, Peter (vedoucí práce) ; Smrčka, Luboš (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Michelské pekárny a. s. a základním cílem práce je posouzení finančního zdraví společnosti v letech 2007 až 2011. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. V teoretické části je popsána metodika vybraných nástrojů k hodnocení finančního zdraví společnosti. Konkrétně to jsou analýzy absolutních, rozdílových a poměrových ukazatelů, bilanční pravidla a bonitní a bankrotní modely. Následně jsou tyto metodiky aplikovány na danou společnost. Závěrem práce je shrnutí poznatků z provedené analýzy, zhodnocení vývoje a finančního zdraví podniku.
Podnikatelský plán - italská pekárna
Hortová, Edita ; Svobodová, Ivana (vedoucí práce) ; Müllerová, Jana (oponent)
Cílem diplomové práce bylo sepsání podnikatelského plánu na otevření italské pekárno-kavárny a zjistit životaschopnost podnikatelského plánu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Praktická část je tvořena na základě informací části teoretické, která charakterizuje podnikání, podnikatelské prostředí v ČR a v Itálii a jednotlivé body struktury podnikatelského plánu. Praktická část je již tvořena samotným podnikatelským plánem., který popisuje záměr podnikání, cíle, analýzu trhu, marketingový plán, finanční analýzu, SWOT analýzu, rizika a přílohy dokumentu. V závěru se čtenář dozví, zdali je podnikatelský plán vhodný k realizaci.
Návrh marketingové strategie pro bio-pekárnu Kolinger
Kolinger, Adam ; Postler, Milan (vedoucí práce) ; Mikeš, Jiří (oponent)
Cílem práce je navrhnou "na zelené louce" strategický marketingový plán pro pekárnu Antonín Kolinger ASON, která nikdy dříve s marketingem nepracovala. První kapitola obsahuje teoretické znalosti z oblasti marketingu, které jsou potřeba pro navržení kvalitního strategického marketingového plánu. Druhá kapitola potom shrnuje dosavadní působení pekárny a představuje můj vlastní návrh mise, vize a globálních firemních cílů. V třetí kapitole se zabývám návrhem marketingových cílů, definicí strategie a představením marketingového mixu. Vše je na závěr shrnuto do přehledných akčních kroků.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.